Weer terug in Nederland!!
Blijf op de hoogte en volg Suzan
22 Maart 2008 | Suriname, Paramaribo
Hee lieve mensen!!
Ik wilde nog ff een laatste berichie plaatsen!
Ondertussen ben ik al bijna weer een week terug in dit koude kikkerlandje en t is onwijs wennen!
De laatste paar weken in Suri heb ik nog veel leuke dingen gedaan!
Ben nog een weekje op vakantie geweest naar Curacao met paps en mams!
Echt een superlekker eiland, veel zon, blauwe zee en eindelijk een echt strand!
Toch wel heel anders dan in Suri, maar heb echt 6 leuke dagen gehad! Veel gezien, maar ook nog een daggie strand gehangen en een intro duik gemaakt! Supermooi!
De laatste 2 weken in Suri bestonden uit afscheidsetentjes, een bezoekje aan een reggea concert, tripje naar Galibi etc.
Galibi is de plek waar de reuze zeeschildpadden aan land komen en hun eitjes gaan leggen.
Dit hele proces hebben wij ook mogen zien...was wel echt tof om dat voor een keer te hebben meegemaakt.
Op het moment dat we weer terug wilden naar onze accommodatie was het eb, waardoor we niet weg konden. Dus hebben we met zn allen nog 2 en half uur in de boot gezeten en gewacht tot het weer vloed werd! haha
En toen was het zaterdag 15 maart...tijd om te vertrekken...na afscheid te hebben genomen van mn huisgenootjes en de rest werden we door chip (vaste taxichauffeur) naar Zanderij gebracht!
Afscheid genomen van chris:( want hij is op dit moment door Zuid Amerika aan het reizen!
En na 3 uur vertraging stond ik uiteindelijk weer op Schiphol..waar paps en mams, ouders van chris en mn vriendinnetjes me verwelkomden! Superleuk!
Afgelopen week druk bezig geweest met het solliciteren naar een stageplek in Nederland! en ga nu een keuze maken tussen 2 bedrijven in adam! jaja ...!
Mensen...echt superbedankt voor al jullie reacties en lieve kaartjes!
Ik heb echt een supertijd gehad in Suri!!!
Bigi Bosi
Ik wilde nog ff een laatste berichie plaatsen!
De laatste paar weken in Suri heb ik nog veel leuke dingen gedaan!
Ben nog een weekje op vakantie geweest naar Curacao met paps en mams!
Echt een superlekker eiland, veel zon, blauwe zee en eindelijk een echt strand!
Mensen...echt superbedankt voor al jullie reacties en lieve kaartjes!
Ik heb echt een supertijd gehad in Suri!!!
Bigi Bosi
22 Maart 2008 - 12:05
Fabienne:
Heej lieve Suus!
Wat gaat de tijd toch snel he?! Je bent gewoon al weer terug. Ook wel lekker toch?
Ik ben al op de helft..nu maar is met mijn stageproject beginnen. Echt moeilijk is dat!
Succes met solliciteren!
Kus Fab -
22 Maart 2008 - 13:13
Mijke:
Hee meissje!!!
hoe is t om weer terug te zijn?? je treft t wel hoor!! alleen maar regen, sneeuw, en slecht en koud weer! lekker dan! ik zal je snel ff bellen! om te horen hoe alles geweest is! -
22 Maart 2008 - 18:47
Engel En Ineke:
SUPER DE SUPER! -
22 Maart 2008 - 20:44
Saskia:
Suus!! Je bent terug! We moeten snel meeten in Amsterdam! Succes met kiezen van stage! kus -
23 Maart 2008 - 17:06
Chris(tian):
Nederland is niet zo leuk als hier, dus zie ik je over een weekje in Lima?
Mag je bij mij stagelopen als levensgenieter...
Kussie voor jou!! -
23 Maart 2008 - 20:10
Mam:
DA'S WEER FLINK WENNEN! VOOR JOU EN MIJ EN ONS, MAAR WEL WEER HEERLIJK VERTROUWD EN GEZELLIG! DIKKE KNUFFEL!!! -
24 Maart 2008 - 09:09
Daantje:
Hey Suus!
Welkom terug in de "sneeuw"!! Natuurlijk wennen, na al die verhalen die ik heb gelezen! Succes met je verdere plannen! Mocht je nog op zoek zijn naar spulletjes (lampen, salontafel, en nog veel meer) bel dan even, 't staat hier voor jou/ jullie allemaal klaar!
Liefs Jeroen en Daan -
24 Maart 2008 - 14:10
Hans:
Heey (ex) huisgenootje! De tijd vliegt als je in het buitenland zit he?! Ik zit nog 3 weken in Chtael en kom dan ook weer richting NL, gaan we snel ff wat drinken, goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt gehad daar, tot snel... Kusje -
26 Maart 2008 - 16:05
Charlotte:
Suus!!
Zullen we samen teruggaan?
-xx-