Nog 6 daagies!!!
Blijf op de hoogte en volg Suzan
12 September 2007 | Nederland, Hengelo
Jaaa nog een aantal daagies en dan ga ik er weer vandoor...!!!! Net 2 maandjes terug uit Zuid Afrika..was trouwens echt een superervaring, en nu op naar Suriname voor een stage van 4 en halve maand!!
Heb er echt onwijs veel zin in, maar vind het nu al spannend! Voor de verandering ga ik mn koffer morge maar vast inpakken en alle dingen regelen vóór ik naar Suriname vertrek in plaats van alles op de laatste dag/ avond wat wel es kan zorgen voor stress Toch nog wat geleerd van mn vorige avontuur!
Om ff origineel te blijven heb ik suusgoessouthafrica maar gewoon veranderd in suusgoessuriname...handig voor de mensen met een slecht geheugen:P!
Ik zal ff vertellen wat ik in Suriname ga doen!!
As dinsdag vlieg ik om 12.15uur naar Paramaribo en kom savonds om 19.30uur Surinaamse tijd aan ( t is daar 5 uur vroeger)!
Ik ga 4 maanden stage lopen bij Oxygen ecotours Suriname (www.surinameecotours.com. Het is een toeristisch bedrijfje waar ik onderzoek moet gaan doen, nieuwe excursies moet gaan bedenken en uitwerken, marketingplan moet maken en de internetsite moet gaan reorganiseren ( ik als computernerd moet dat dus toch echt wel kunnen:P)
Ben echt super benieuwd hoe het daar zal zijn en hoe t daar allemaal in zn werk gaat!!! Ja Suriname is natuurlijk niet het snelste land..maar met Zuid afrika achter me heb ik met dat slome gedoe al wat ervaring!Gewoon heerlijk relaxt!!
Ik heb ook gelijk al een planning ontvangen met hoe mn eerste week eruit ziet.Ik kom dus dinsdag aan en heb woensdag een kennismakingsgesprek. Donderdag ga ik gelijk al mee met een trip naar Brownsberg! En dan heb ik nog een weekend om bij te komen voordat de echte werkzaamheden op maandag beginnen!!
Heb er nu al zin in!!!
Ik vlieg wel in mn eentje, wat ik nu al heel spannend vind want moet mezelf toch 12 uur gaan vermaken inclusief een tussenstop van een uur op Tobago!! Dat komt wel goed, maar ik zit niet in mn eentje in Paramaribo. Fenneriek en Lizat ( meiden van mn opleiding) die zitten er al een tijdje en Debora ook al twee weken, en als t goed is komen ze me ophalen van t vliegveld..!! wel fijn idee! En natuurlijk komt Christian 3 weekjes later dan ik aan om daar zijn stage van 5 maanden te gaan lopen!! Dus daar ben ik echt superblij mee!!! Gezellig met zn allen in Paramaribo,, wordt 1 groot feest!
Ik ga deze site natuurlijk weer bijhouden en er foto's op plaatsen om jullie allemaal op de hoogte te houden van mn Surinaamse avonturen!!
Dikke kus
Ik zal ff vertellen wat ik in Suriname ga doen!!
Heb er nu al zin in!!!
Dikke kus
12 September 2007 - 10:40
Carlijn:
heeeey suus,
Oke nu ga ik je wel volgen! haha Alvast heeel veel plezier gewenst!! en hopelijk ga je veel zien en leren..maar dat komt helemaal goed!
(k) Carlijn -
12 September 2007 - 11:09
Christian:
Spannend he Suusje!
Gelukkig hoeven we elkaar maar 3 weken ipv 3 maanden te missen!Dat scheelt weer een hoop!
Ik heb er in iedergeval onwijs veel zin in...
Kusje -
12 September 2007 - 11:32
Sanne:
Whaaa is het alweer bijna zover joh! spanennd man ma wel super leuk, ik ga je uiteraard op de voet volgen en heb het adres genoteerd hoor :) Ik ga proberen of ik nog ff bij je langs kan en weet je al hoelaat je vliegt? zit tenslotte heel dichtbij schiphol :)!! hee meis ik wens je heel veel plezier ma wij spreken mekaar nog wel!
Liefs San -
12 September 2007 - 13:37
Sylvie:
heeey suzie,
laat ons maar weer in de steek hoor :-( haha.. heel veel plezier alvast, maar ik zie je voor die tijd nog ;-)
liefs -
12 September 2007 - 14:30
Femke:
Suus! Heel veel plezier in Suriname :) gaat vast goed komen! en alleen vliegen is niet zo erg toch? Kan je lekker slapen en filmpjes kijken :) Ik ga je verhalen wel proberen te volgen. In Zuid-Afrika niet gedaan, maarja toen zat ik er zelf :p Kijk uit naar je eerste verhalen! kus, Femke -
13 September 2007 - 08:13
Mijke:
hee suus!!!!
jeetje ga je nu toch bijna echt al!!! niet te geloven!!! nou wel weer erg lekker hoor! meis ik wens je eg een toptijd toe! ook vooral heel veel plezier met christian! en natuurlijk ook met al je superprojecten die je mag gaan uitvoeren! ik vind ze erg leuk en ik weet ook zeker dat je t ontzettend naar je zin gaat krijgen! meis, die date doen we wel weer een keer nadat je terug bent van suriname!
heel veel plezier iig! en succes met de vliegreis!
groetjes mijke